KRYEFAQJA » 2018 » Qershor (Faqe 67)

Arkiva Mujore: Qershor 2018

1 qershori, shoqëria civile dhe prindërit protestë në emër të fëmijëve

1 qershori, shoqëria civile dhe prindërit protestë në emër të fëmijëve

Përtej atmosferës festive që pushtoi bulevardet e kryeqytetit me zëra të gëzuar fëmijësh e muzike, këtë 1 Qershor në Tiranë edhe u protestua me zë të lartë. Nën moton “Jepni llogari për femijët” shoqëria civile, rreth 30 organziata që veprojnë në mbrojtje të të drejtave të fëmijëve e dhjetra prindër …

Më shumë