KRYEFAQJA » 2018 » Qershor (Faqe 5)

Arkiva Mujore: Qershor 2018

Berat, 60 fëmijë mes tyre dhe ata të komunitetit rom dhe egjiptian me çerdhe të re

Berat, 60 fëmijë mes tyre dhe ata të komunitetit rom dhe egjiptian me çerdhe të re

Çerdhja e rikonstruktuar Nr. 7 në lagjen “Donika Kastrioti” në Berat hapi sot dyert për rreth 30 fëmijë të grupmoshave 0-3 vjeç, nga të cilët 20 fëmijë janë të komunitetit rom dhe egjiptian. Projekti 12 milionë lekë është financim i BE-së zbatuar nga Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara në …

Më shumë

Qeveria miraton projektligjin për ndërtimin e Teatrit të ri Kombëtar

Qeveria miraton projektligjin për ndërtimin e Teatrit të ri Kombëtar

Qeveria shqiptare ka miratuar në mbledhjen e së mërkurës një projektligj “Për përcaktimin e procedurës së veçantë për negocijimindhe lidhjen e kontratës me objekt “Projektimi dhe realizimi i projektit urbandhe godinës së re të Teatrit Kombëtar”. Projektligji ka 12 nene. Sipas hartuesve ky projektligj “reflekton opinionet e diskutimet e vazhdueshme me …

Më shumë

TAP vendos tubacionet në shtretërit e lumenjve duke mbrojtur ambjentin

Gazsjellësi Trans Adriatik, përgjatë gjurmës së gazsjellësit në Shqipëri ka kryer 19 kalime lumenjsh.Tubacioni është kaluar poshtë shtratit të lumenjve,deri në 15 metra thellësi, duke shmangur ndikimet në faunën dhe florëne luginave. Lumi Seman dhe lumi Osum janë dy lumenjtë kryesorë të cilën kryqëzohen disa herë nga TAP. Lumi Seman …

Më shumë