KRYEFAQJA » 2018 » Qershor (Faqe 18)

Arkiva Mujore: Qershor 2018

Delimitimi i zonave detare, Greqia dhe Shqipëria vazhdojnë bisedimet

Delimitimi i zonave detare, Greqia dhe Shqipëria vazhdojnë bisedimet

U mbyll më 22 qershor 2018, në Athinë raundi i tretë i bisedimeve për delimitimin e zonave detare midis Shqipërisë dhe Greqisë. Sipas njoftimit zyrtar takimi ishte konstruktiv dhe u zhvillua në një klimë pozitive, miqësore dhe bashkëpunuese. Grupet negociatore do të vazhdojnë të punojnë për të gjetur një zgjidhje …

Më shumë

Të rinjtë nga Ballkani në Tiranë: Mësuam të respektojmë njëri tjetrin!

Të rinjtë nga Ballkani në Tiranë: Mësuam të respektojmë njëri tjetrin!

40 të rinj nga Shqipëria, Kosova, Serbia, Maqedonia, Mali i Zi, Bosnjë-Hercegovina gjenden prej kater ditesh në Tiranë. Ata janë ftuar për të marrë pjesë në aktivitetin “Shtigje Rinore”, një nismë kjo e OSBE – së. “Pamë që më shumë ngjajmë se sa ndryshojmë. E gjatë këtyre ditëve mësuam të …

Më shumë