KRYEFAQJA » 2018 » Qershor

Arkiva Mujore: Qershor 2018

Data për hapjen e negociatave, Ruçi: Arritje në rrugën drejt Europës

Ruçi: Jemi në provë! Duhet të sillemi si palë e denjë negociatore!

Kreu i parlamentit shqiptar Gramos Ruçi ka përshëndetur vendet e BE-së, për vendimin në lidhje me hapjen e negociatave me Shqipërinë, por ka paralajmëruar se tashmë politika shqiptare është në testim. “Në testim është si qeveria, ashtu edhe opozita. Prandaj ne duhet të sillemi si palë e denjë negociatore. Vendimi për …

Më shumë

Maas: Vendimi i BE për negociatat me Shqipërinë, i rëndësishëm

Maas në Poloni, do vizitojë dhe Aushvicin

Ministri i Jashtëm i Gjermanisë Heiko Maas ka vlerësuar publikisht përmes radios publike Dojce Vele, konsensusin në BE për hapjen e negociatave me Maqedoninë dhe Shqipërinë më 2019. Sipas tij vendimi që Bashkimi Europian ka marrë këtë javë eshte i rëndësishëm sepse duke filluar nga viti 2019 mund të fillojnë …

Më shumë