KRYEFAQJA » 2018 » Maj (Faqe 40)

Arkiva Mujore: Maj 2018

Bujqësi, skema e subvencioneve, 90 përqind e fermerëve fitues paraprak

Bujqësi, skema e subvencioneve, 90 përqind e fermerëve fitues paraprak

90 përqind e fermerëve aplikues në skemat mbështetëse të bujqësisë, janë fitues paraprak. Në një takim me fermerë dhe agropërpunues në Korçë, ministri i bujqësisë, Niko Peleshi, tha se suksesi i kësaj skeme është shpallja e fituesve. “Unë dua t’jua them të gjithë atyre që aplikuan në mollë psh, meqenëse …

Më shumë

AMF paraqet strategjinë 4-vjeçare

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka prezantuar Strategjinë për Zhvillimin e ketij institucioni 2018-2022. Kjo Strategji vendos një theks të fortë në stabilizimin e tregjeve dhe rritjen e besueshmërisë së konsumatorit (në veçanti në tregun e sigurimeve), duke i ritheksuar këto elementë si parakusht për të projektuar më tej shtyllat e …

Më shumë

Bushpepa: ” Shumë faleminderit Shqipëri! Shumë faleminderit Evropë!”

Bushpepa: " Shumë faleminderit Shqipëri! Shumë faleminderit Evropë!"

Ylli i rokut shqiptar Eugent Bushpepa, i cili përfaqësoi Shqipërinë javën e kaluar në Eurosong me këngën “Mall”, me një fjalor të zgjedhur ka falenderuar gjithë mbështetësit e tij. “Nuk gjej fjalë që të përshkruaj ndjesinë që kam, për dashurinë, përkrahjen dhe komentet e ngrohta që më keni dhënë! Shumë …

Më shumë