KRYEFAQJA » 2018 » Maj (Faqe 32)

Arkiva Mujore: Maj 2018

SHBA: Nxisim BE ti ofrojë shanset e integrimit Shqipërisë

SHBA: Nxisim BE ti ofrojë shanset e integrimit Shqipërisë

Shtetet e Bashkuara mbështesin integrimin europian të Shqipërisë dhe veçanërisht hapin në pritje të çeljes së negociatave. Komiteti Kombëtar i politikës së jashtme të Shteteve të Bashkuara ka konkluduar kështu qëndrimin për Shqipërinë në raportin e hartuar së fundmi “koha për veprim në Ballkanin perëndimor”. Duke vlerësuar reformat e vështira …

Më shumë

Integrim real dhe virtual për Ballkanin

Integrim real dhe virtual për Ballkanin

Sekretari i Përgjithshëm i Këshillit për Bashkëpunim Rajonal Goran Svilanoviç mori pjesë sot në Samitin e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor të organizuar nga Presidenca Bullgare e Këshillit të BE në Sofje. Samiti është i përkushtuar për të forcuar lidhjet midis BE-së dhe Ballkanit Perëndimor në infrastrukturën, lidhjen digjitale dhe njerëzore. …

Më shumë