KRYEFAQJA » 2018 » Prill (Faqe 9)

Arkiva Mujore: Prill 2018

Ljubjanë, Gjiknuri prezanton projektet e zhvillimeve në infrastrukturë

Ljubjanë, Gjiknuri prezanton projektet e zhvillimeve në infrastrukturë

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri mori pjesë në takimin e ministrave të transportit të vendeve të Ballkanit Perëndimor, që u mbajt në Ljubjanë të Sllovenisë. Këtij forumi të inicuar nga Komisionerja Evropiane Transportin Violeta Bulc ju bashkua edhe Turqia, ndërsa të pranishëm në tryezë ishin dhe përfaqësues nga …

Më shumë