KRYEFAQJA » 2018 » Prill (Faqe 7)

Arkiva Mujore: Prill 2018

Skënderbeu, me sytë nga arbitrazhi i Lozanës

Të enjten është zhvilluar seanca dëgjimore në Komisionin e Apelit pranë UEFA-s, lidhur me dënimin disiplinor ndaj Klubit të Futbollit “Skënderbeu”, me përjashtim për një periudhë 10-vjeçare nga veprimtaritë evropiane dhe caktimin e një mase disiplinore financiare në vlerën 1 milion euro nga komisioni i Kontrollit, Etikës dhe Disiplinës të …

Më shumë

Nadal nuk ndalet!

Nadal nuk ndalet, kalon çdo kundërshtar që i del përpara, madje nuk ka rëndësi as nëse është spanjoll. Ai nuk ka aspak mëshirë. Ai ka mundur Roberto Karbajes 2-0 me sete 6-4, 6-4, ndërsa ka shkatërruar Mansego Giliermo Garsia Lopez po 2-0 me sete 6-1, 6-3 pas vetëm 79 minutash …

Më shumë