KRYEFAQJA » 2018 » Prill (Faqe 6)

Arkiva Mujore: Prill 2018

Përfundon përzgjedhja e hetuesve të strukturës Task Forcës së përbashkët hetimore

Përfundon përzgjedhja e hetuesve të strukturës Task Forcës së përbashkët hetimore

Marrëveshja e fimosur në fillim Shkurt, ndërmjet Prokurorisë së Përgjithshme dhe Ministrisë së Brendshme përfundon procesin e përzgjedhjes së hetuesve që do të jenë pjesë e strukturës Task Forcë. Mësohet se disa prej prokurorëve të Fierit dhe Tiranës, do të jenë pjesë e Task Forcës së përbashkët hetimore. Zyrtarisht mësohet se …

Më shumë

Bushati për EUROAKTIV: Shqipëria do të fillojë negociatat e pranimit për t’u ankoruar më mirë me BE

Kush bërtet i dëshpëruar për t’u faktorizuar në hartën e nacionalizmit ballkanik, s’ka lidhje me çështjen kombëtare e as me vendosmërinë e qeverisë së Edi Ramës, që përfshiu në bisedime me fqinjin jugor të gjitha çështjet që i kishte mbuluar pluhuri i harresës. Nacionalizëm për tepsi”, u shpreh Bushati.

Vendimi europian që do të duhet marrë në qershor Këshilli i Europës për Shqipërinë e ka ekspozuar vendin dhe diplomacinë e tij jo vetëm në kancelaritë dhe organizmat, por edhe media. Mediat europiane të Brukselit citojnë ministrin e jashtëm shqiptar Ditmir Bushati në kontekstin e interesit të ripërtërirë europian në …

Më shumë