KRYEFAQJA » 2018 » Prill (Faqe 55)

Arkiva Mujore: Prill 2018

Shembje në aksin Luz-Spille

durres, kanalet kulluese, spille, vihen ne pune, manze, plazh

Shembja e aksit rrugor Luz- Spille, ka ngritur banorët e disa fshatrave në protestë. Veçanërisht në fshatrat Shardushk, Corum dhe Sterbeg shembjet janë tepër të medha. Asfalti është shkeputur disa centimetra nga aksi kryesor duke marre me vete edhe barrierat mbrojtese . Si pasojë e dëmtimit, ka vështirësi qarkullimi për …

Më shumë

Klosi për ndotjen akustike

blendi-klosi, rritje, paga minimale, 35 %, shqiperi, ekonomi

Lejet mjedisore për hotelet, baret e restorantet të cilat nuk do të respektojnë kriteret e mos-ndotjes akustike, do të revokohen. Ndërtimi i hartës së tyre si dhe respektimin e pikave të parashikuara në “Urdhrin e ri të Ministrisë së Mjedisit”, është në përgjegjësinë e bashkive, proces i cili do të …

Më shumë