KRYEFAQJA » 2018 » Prill (Faqe 30)

Arkiva Mujore: Prill 2018

Ish-minatorët interpelancë me kryeministrin

Statusi i minatorit kërkohet të miratohet sa më shpejt. Kjo është vetëm një nga kërkesat që ish-minatorët, themelues të sindikatës së minatorëve “Janar 1991”, parashtruan në një interpelancë me kryeministrin. “Kemi kërkuar që pensioni minimal të jetë 181% e pagës minimale dhe përshkallëzimin e moshës së pensionit. Ne kërkojmë për …

Më shumë

Rama: Gjykata Administrative, një nga çerdhet më të mëdha të korrupsionit dhe papërgjegjshmërisë

Rama: Gjykata Administrative, një nga çerdhet më të mëdha të korrupsionit dhe papërgjegjshmërisë

Kryeministri Edi Rama ka sulmuar ashpër Gjykatën Administrative duke e cilësuar si “një nga çerdhet më të mëdha të korrupsionit dhe papërgjegjshmërisë”. Zoti Rama e bëri deklaratën e tij gjatë një videointerpelance me minatorët të cilët u ankuan se nuk po gjenin të drejtën e tyre në gjykata. “Lidhur me …

Më shumë