KRYEFAQJA » 2018 » Prill (Faqe 11)

Arkiva Mujore: Prill 2018

Vlahutin: Sfidë ndëshkimi i korrupsionit

Vlahutin: Sfidë ndëshkimi i korrupsionit

Paraditen e së mërkurës, kreu i delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri, Romana Vllahutin ka dorëzuar pranë Kuvendit të Shqipërisë, raportin e përgatitur nga Komsioni Europian. Gjatë paraqitjes së pikave të përgjithshme të këtij raporti, para deputetëve të Komisionit të Integrimit, ku merrnin pjesë edhe përfaqësuesit e opozitës, zonja Vllahutin …

Më shumë

Meta: Të forcojmë dhe përsosim torelancën fetare

Meta: Të forcojmë dhe përsosim torelancën fetare

Presidentit Ilir Meta ka bërë thirrje për forcimin dhe përsosjen e tolerancës fetare për të inkurajuar bashkëjetesën, dialogun dhe bashkepunimin në vend. Zoti Meta i beri deklaratat e tij gjatë ceremonisë së prezantimit të studimit “Toleranca fetare në Shqipëri”, i realizuar nga Institutit për Demokraci e Ndërmjetësim dhe PNUD. “Institucionet …

Më shumë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shtyn vendimin për gjykatësen kushtetuese Altina Xhoxhaj

Vetingu, në dyshim e ardhmja e gjyqtarit të Gërdecit

Eshtë shtyrë për në datën 5 maj, seanca për shpalljen e vendimit për gjyqtaren e Gjykatës Kushtetuese, Altina Xhoxhaj. Arsyeja siç argumentoi edhe Komisioni i pavarur i Kualifikimit është koha e nevojshme për të përllogaritur pasurinë e gjyqtares së Gjykatës Kushtetuese. Dy ditë më parë KPK doli në konkluzion se …

Më shumë