KRYEFAQJA » 2018 » Mars (Faqe 9)

Arkiva Mujore: Mars 2018

“Çështja e paqenë e detit: Një intrigë diplomatike greke apo shqiptare?” një libër i Shaban Muratit

“Çështja e paqenë e detit: Një intrigë diplomatike greke apo shqiptare?” një libër i Shaban Muratit

“Çështja e Detit” një nga më të nxehtat në marrëdhëniet diplomatike midis Shqipërisë dhe Greqisë, vjen në librin më të fundit të studiuesit e diplomatit Shaban Murati. I bazuar në dokumentacion të pasur, autori jep për herë të parë një analizë diplomatike të plotë të “Çështjes së Detit” në gjithë …

Më shumë