KRYEFAQJA » 2018 » Mars (Faqe 6)

Arkiva Mujore: Mars 2018

Zgjatet edhe me një muaj afati i aplikimit në bujqësi

Dilema: “Në treg të lirë apo në magazinat e grumbullimit?”

Ministria e Bujqësisë njoftoi zgjatjen e afatit të aplikimit për masat e investimeve në skemën kombëtare të mbështetjes në bujqësi për vitin 2018. Referuar njoftimit, afati për aplikimin për masat e investimeve për përmirësimin e kushteve të sigurisë ushqimore, agroturizmin dhe programin e zhvillimit rural, investimit në fermë shtyhet deri …

Më shumë

Rama : Banorët në zonën e “Rrugës së Kombit” nuk do të përjashtohen nga pagesa e kalimit

Rama : Banorët në zonën e "Rrugës së Kombit" nuk do të përjashtohen nga pagesa e kalimit

Kryeministri Edi Rama ka shuar shpresat e se banorët në zonën e “Rrugës së Kombit” do të mund të përjashtohen nga pagesa e kalimit. “Nuk ekziston në asnjë vend të planetit një teori që përjashtojë banorët si kategori nga detyrimet, pasi ata janë përdoruesit” tha zoti Rama gjatë debatit parlamentar. …

Më shumë

Shkodër, sekuestrohet punishtja ushqimore, ndalohen tre persona

Shkodër, sekuestrohet punishtja ushqimore, ndalohen tre persona

Një punishte ushqimore është sekuestruar gjatë një operacioni që Agjencia Kombëtare e Ushqimit në bashkëpunim me hetimin tatimor, prokurorinë dhe policinë realizuan në Shkodër. Punishtja për prodhim, përpunim dhe shpërndarje të artikujve ushqimore sipas AKU-së, u gjet në shkelje të kushteve të higjenës. Në të prodhoheshin artikuj të ndryshëm ushqimorë, …

Më shumë