KRYEFAQJA » 2018 » Mars (Faqe 54)

Arkiva Mujore: Mars 2018

Bruksel, marrëveshje për reformën e punësimit brenda unionit

Negociatorët e Parlamentit Europian, të Këshillit që përfaqëson 28 vendet e BE-së dhe komisionerja europiane për Çështjet Sociale njoftuan se kane rënë dakord për reformën e punësimit të lirë brenda vendeve të BE-së. “Ne mendojmë se paketa për një marrëveshje që ne propozojmë është e ekuilibruar”, njoftuan ata permes nje …

Më shumë