KRYEFAQJA » 2018 » Mars (Faqe 32)

Arkiva Mujore: Mars 2018

Ballkani, duhet të tregojë se mund të punohet së bashku

Ballkani, duhet të tregojë se mund të punohet së bashku

Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal organizoi të martën në Bruksel takimin e katërt vjetor të Koordinimit të Donatorëve për Ballkanin Perëndimor. Gjatë hapjes së takimit, Sekretari i Përgjithshëm i KBR-së Goran Svilanoviç theksoi se ky tubim synon rritjen e koordinimit të donatorëve në rajon. “Ekonomitë e Ballkanit Perëndimor janë plotësisht të …

Më shumë

Festivali Letrar për fëmijë dhe të rinj

Letërsia për fëmijë është një nga zhanret më pak të mbështetura dhe të nënvlerësuara në Shqipëri. Pikërisht për nxitjen e leximit dhe krijimit të letërsisë për fëmijë Shtëpia botuese “Dituria”, në bashkëpunim me institucione të tjera kulturore dhe mbështetjen e Creative Europe, organizojnë festivalin e parë ndërkombetar për fëmijë dhe …

Më shumë