KRYEFAQJA » 2018 » Mars (Faqe 30)

Arkiva Mujore: Mars 2018

Organizata ” Njerëz në Fokus”, vëzhgimi i Gjykatave Administrative

Organizata " Njerëz në Fokus", vëzhgimi i Gjykatave Administrative

Ngritja e gjykatave administrative në vënd, patën një qëllim: shqyrtimin e konflikteve civile brënda një séance gjyqësore, duke shmangur kështu seancat e pafundme që zgjasnin me vite. Organizata “Njerëz në fokus”(People in Focus), ka zgjedhur një periudhë të caktuar kohore që prej shtatorit të vitit të shkuar, të bëjë një vëzhgim …

Më shumë

Shqipëria dhe Estonia synojnë të rritin bashkëpunimin ekonomik

Shqipëria dhe Estonia synojnë të rritin bashkëpunimin ekonomik

Për të rritur bashkëpunimin tregtar mes Shqipërisë dhe Estonisë është zhvilluar në Tiranë forumi i bisnesit mes dy vendeve. Sektorët prioritarë të ekonomisë shqiptare për të cilat sipërmarrësit estonez shfaqen interes, janë sektori i teknologjisë së informacionit, ai i agrokulturës dhe agro ushqimit, gjithashtu edhe fusha e mbrojtjes dhe infrastrukturës …

Më shumë

Parlament, Basha i kërkon Ramës të kthejë ndihmën ekonomike për 20 mijë familje

Parlament, Basha i kërkon Ramës të kthejë ndihmën ekonomike për 30 mijë familje

Kryetari i PD-së Lulzim Basha i kërkoi qeverisë dhe drejtpërdrejt kryeministrit Ei Rama të rikthejë ndihmën ekonomike për të paktën 20 mijë familjeve shqiptare, dhe ti japi fund atij që ai e quajti akt kriminale. “”Ti je mbështetësi më i madh i dembelizmit dhe klientelizmit në Shqipëri. Ka bërë kontrata …

Më shumë