KRYEFAQJA » 2018 » Mars (Faqe 28)

Arkiva Mujore: Mars 2018

Peleshi në Gjirokastër: Tregu të ofrojë standarde evropiane!

Peleshi në Gjirokastër: Tregu të ofrojë standarde evropiane!

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimi Rural, Niko Peleshi gjatë vizitës në qarkun e Gjirokastrës, është ndalur dhe një stabiliment të përpunimit të qumështit dhe nënprodukteve të tij. Ministri Peleshi tha se është koha që tregu të hyjë në një regjim dhe disiplinim, sipas standardeve evropiane, pasi kjo është e vetmja …

Më shumë