KRYEFAQJA » 2018 » Shkurt (Faqe 55)

Arkiva Mujore: Shkurt 2018

Ballkani përballë sfidës së trafikut të armëve të lehta

https://youtu.be/FWP1o8ZOSg4

Zëvendës ministrat e Punëve të Brendshme dhe të Jashtme të rajonit shprehën vendosmërinë për të forcuar angazhimet e tyre ndaj Kontrollit të Armëve të Vogla dhe të Lehta (KAVL) në  Ballkan, siç është rënë dakord në Deklaratën e Përbashkët në Konferencën Rajonale të Nivelit të Lartë – Përforcimi i Angazhimeve ndaj Kontrollit …

Më shumë

Prokuroria e Tiranës, heqje lirie për Adrian Xhillarin

Prokuroria e Tiranës, heqje lirie për Adrian Xhillarin

Prokuroria Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë ka paraqitur në Gjykatë konkluzionet përfundimtare lidhur me çështjen penale në ngarkim të administratorit të kompanisë “TEA Construction and Petrol” Adrian Xhillari. Kjo kompani akuzohet se ka shitur 4.4 milionë litra naftë të papërpunuar “Virgin” duke shmangur akcizën. Kjo sasi është marrë …

Më shumë

Shërbime online për heqjen e burokracive

Qeveria shqiptare është angazhuar për të vijuar me reformën në shërbimet publike, me qëllim reduktimin e burokracive për qytetarët dhe sipërmarrjet. Gjatë një bashkëbisedimi me fermerë sipërmarrës bujqësor dhe operatorë turistikë zv.kryeministrja, Senida Mesi ministri i mjedisit Blendi Klosi dhe ministri i Bujqësisë Niko Peleshi prezantuan fazën e parë e …

Më shumë