KRYEFAQJA » 2018 » Shkurt (Faqe 4)

Arkiva Mujore: Shkurt 2018

2017, sërish Ujësjellës Kanalizimet në stanjacion

Tiranë, këtë verë situata më e favorshme në furnizimin me ujë

Gjatë vitit 2017 sektori i Ujësjellës Kanalizimeve në Shqipëri vijoi të qëndrojë në gjendje stanjacioni, madje me një tendencë drejt përkeqësimit. Kështu u shpreh kryetari i Entit Rregullator të Ujit Ndriçim Shani gjatë paraqitjes së raportit vjetor përpara Komisionit të Veprimtarisë prodhuese. Sipas tij për të sistemuar të gjithë rrjetit …

Më shumë

“Çështja Marku” rrëzohen propozimet e opozitës

Marku thirrje prokurorëve: Ti japim jete Qeverisë së Re të sistemit prokurorial !

Në Këshillin e Legjislacionit në parlamentin shqiptar mazhoranca ka rrëzuar me 8 vota propozimet e Partisë Demokratike dhe LSI-së për disa ndryshime Kushtetuese për zgjedhjen e Prokurorit të Përgjithshëm. Sipas demokratit Oerd Bylykbashi, kryeprokurores së përkohshme Arta Marku i duhet ndërprerë mandati dhe të vijohet më parë me ngritjen e Këshillit …

Më shumë