KRYEFAQJA » 2018 » Shkurt (Faqe 2)

Arkiva Mujore: Shkurt 2018

INSTAT: “Numri i lejeve të ndërtimit arrin shifra rekord gjatë vitit të kaluar.”

Sektori i ndërtimit i është rikthyer rritjes pas një periudhe të tejzgjatur krize. Të dhënat zyrtare të Institutit të Statistikave tregojnë se përgjatë vitit të shkuar numri i lejeve të ndërtimit ka arritur në shifra rekord, duke e bërë Shqipërinë të ngjashme me një kantier të madh ndërtimi. Për herë …

Më shumë

Qyteti im – Kepi i Rodonit

Në të voglin kep të Rodonit, ose siç njihet ndryshe Bishti i Muzhlit, në pjesën verí-perëndimore të bregdetit shqiptar, mbi një sipërfaqe kodrinore qe shtrihet për rreth 154 hektarë, gjenden rrënojat e dy monumenteve që tërheqin ende studiuesit e vizitorët: Një kishë e vjetër e etërve françeskanë dhe nje kështjellë …

Më shumë