KRYEFAQJA » 2018 » Shkurt (Faqe 19)

Arkiva Mujore: Shkurt 2018

Bisedimet shqiptaro – greke, “Çamëria” organizon protestë

Bisedimet shqiptaro - greke, "Çamëria" organizon protestë

Ndërsa po flitet gjithnjë e më shumë rreth marrëveshjes Shqipëri – Greqi, Shoqata Patriotike “Çamëria” bën thirrje për pjesëmarrje masive në një protestë të shtunën në orën 12 në Tiranë. Nënkryetari i shoqatës Dritan Sejko, tha se në bisedime të kërkohet të arrihet një marrëveshje e drejtë që sipas tij …

Më shumë

Miratohet projektligji për ratifikim e traktatit për themelimin e Komunitetit të Transportit

Projektligji për ratifikim e traktatit për themelimin e Komunitetit të Transportit është miratuar në parim nga komisioni i veprimtarisë prodhuese në parlament. Ky traktat ka për qëllim themelimin e Komunitetit të Transportit në fushën e transportit rrugor, hekurudhor e detar, si dhe zhvillimin e rrjeteve të transportit ndërmjet Bashkimit Evropian dhe …

Më shumë

Marrëveshja me Greqinë, Meta Bushatit: Kërkesa e paqartë, plotësoni mangësitë!

Meta Bushatit: Kërkesa e paqartë, plotësoni mangësitë!

Presidenti shqiptar Ilir Meta ka vlerësuar angazhimin e Ministrisë së Evropës dhe Punëve të Jashtme për të nisur negociatat për një marrëveshje të re ndërshtetërore për delimitimin e hapësirave detare me Greqinë, por ka vërejtuar se kërkesa e paraqitur, për Autorizim negociatash me palën Greke, nuk përkufizon qartë objektin e …

Më shumë

Haradinaj: Sinjale se demarkacioni do të votohet nga shumica e deputetëve

Qeveria e Kosovës miratoi sot kërkesën drejtuar kuvendit për tërheqjen e projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi. Kjo për arsye që këtij projektligji t’i bashkangjitet edhe deklarata, apo siç e quajnë ndryshe politikanët e kosovës aneks-marrëveshja e arritur …

Më shumë