KRYEFAQJA » 2018 » Janar (Faqe 4)

Arkiva Mujore: Janar 2018

Skitë e lira, një vështrim mbi këtë disiplinë sportive

Skitë e lira janë një disiplinë spektakolare dhe relativisht e re. Skiatorët kryejnë numra akrobatikë ajrorë, teksa zbresin lirisht përgjatë një shpati. Ky sport ekstrem popullor ka 5 nëndisiplina olimpike, që njihen si “moguli”, ajrore, kros-skitë, gjysmë-harku dhe stilet e shpatit. Në Kategorinë e mogulit, skiatorët zbresin me shpejtësi të …

Më shumë

Qeveria Britanike e pranon, me Brexit, ekonomia më keq

brexit

Ekonomia britanike do të rritet më ngadalë jashtë Bashkimit Evropian. Për herë të parë pas “Brexit” qeveria britanike pranon se pavarësisht se çfarë marrëveshje arrin Londra me Brukselin, ekonomia vendase do të cënohet. Përmes një raporti konfidencial të zbuluar nga mediat, qeveria britanike pranon se rritja ekonomike jashtë BE do …

Më shumë