KRYEFAQJA » 2018 » Janar (Faqe 2)

Arkiva Mujore: Janar 2018

Sekretariati i Energjisë: Serbia mban peng linjën 400 kV Shqipëri – Kosovë

Serbia vijon të mbaje peng vënien në punë të linjes 400 kw Shqipëri-Kosovë. Përpjekjet gati dy vjeçare të institucioneve ndërkombëtare nuk kanë dhënë asnjë rezultat, ndërkohë që edhe angazhimi i fundit i sekretariatit të komunitetit të energjisë për një marrëveshje me mirëkuptim mes prishtinës dhe beogradit ka mbetur pezull. “Kjo është …

Më shumë

Tiranë, Këshilli Bashkiak përgjysmon taksën e infrastrukturës

Tiranë, Këshilli Bashkiak përgjysmon taksën e infrastrukturës

Taksa e infrastrukturës për ndërtimet e destinuara për ambjente zyrash në qendër të Tiranës përgjysmohet, duke zbritur në 4 përqind të vlerës së shitjes. Vendimi është marrë nga Këshilli Bashkiak i Tiranës. Ai synon të nxiti ndërtimet shumëkatëshe që do të përdoren si zyra edhe në zona të reja zhvillimore. …

Më shumë

Kukës, mjegulla paralizon lëvizjen

Kukës, mjegulla paralizon lëvizjen

Mjegulla që ka pushtuar Kukësin prej disa ditësh ka paralizuar lëvizjen e njerëzve dhe qarkullimin e mjeteve në këtë rajon. Autoritetet e policisë rrugore kanë hartuar një sërë masash për të parandaluar aksidentet në rrugë, gjithashtu bëjnë apel për më shumë vëmendje dhe shpejtësi të reduktuar, për drejtuesit e automjeteve. …

Më shumë