KRYEFAQJA » 2018

Arkiva Vjetore: 2018

Laboratori i drogës dhe tjetërsimi i pronave, RTSH zbardh dosjet dhe përgjimet

LABORATORI I DROGËS DHE TJETËRSIMI I PRONAVE; RTSH ZBARDH DOSJET DHE PËRGJIMET

Megaoperacioni i Policisë së Shtetit dhe Prokurorisë së Krimeve të Rënda, që solli zbulimin e 4 grupeve kriminale, lëshimin e urdhër arresteve për 44 personave dhe kapjen e 27 prej tyre, duke përfshirë edhe dy ish-deputetët socialistë, Arben Ndoka e Arben Çuko, rezulton se është hetuar me detaje përmes përgjimeve …

Më shumë