KRYEFAQJA » 2017 (Faqe 620)

Arkiva Vjetore: 2017

Gjermeni për RTSH: Po përmbyllim epokën e informalitetit, vendi drejt një zhvillimi të qëndrueshëm

Gjermeni për RTSH: Po përmbyllim epokën e informalitetit, vendi drejt një zhvillimi të qëndrueshëm

Ministrja e Zhvillimit Urban Eglantina Gjermni, ka deklaruar se qeveria shqiptare po përpiqet të përmbylli epokën e informalitetit në Shqipëri dhe ta çojë vendin drejt një zhvillim të qëndrueshëm. Deklaratën e saj zonja Gjermeni e bëri gjatë një interviste dhënë gazetares së RTSH Jonela Sagajeva. Ministrja Gjermeni në këtë intervistë …

Më shumë

PD: Plani rregullues i Tiranës, antikushtetues dhe cënon jetën e qytetarëve

plani rregullues i tiranes, keshilli bashkiak, pd,

Plani rregullues i Tiranës miratuar me votat e shumicës së Këshillit Bashkiak, konsiderohet nga të djathtët në këtë këshill sikundër drejtues departamentesh të Partisë Demokratike, si antikushtetues dhe cënues për cilësinë e jetës së qytetarëve. Në tryezën e mbajtur për këtë plan, miratuar në fund të dhjetorit 2016-të, ekpertë të …

Më shumë

Genoveva Ruiz-Calavera, emri i parë i përzgjedhur mes anëtarëve të Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit të “Vettingut”

Genoveva Ruiz Calavera

Tashmë që Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit për procesin e “Vettingut” ka një emër të konfirmuar, duket se procesi i votuar njëzëri në parlamentin shqiptar do të nisë seriozisht një rrugëtim të konsideruar sa të pamundur në fillim të tij, tani model për rajonin. Genoveva Ruiz-Calavera e bërë publike nga media …

Më shumë