KRYEFAQJA » 2017 (Faqe 6)

Arkiva Vjetore: 2017

Punonjësit e UPN të Ballshit në protestë para ministrisë: Duam paratë tona!

Çështja ARMO, IRTC garanton pagat e nëntorit, por protestuesit dyshojnë

Mes shiut dhe të ftohtit, që prej mbrëmjes së djeshme disa dhjetra punonjës të UPN të Ballshit, po protestojnë para ministrisë së energjisë dhe insfrastrukturës. Të lodhur dhe të raskapitur nga udhëtimi i gjatë nga Fieri në Tiranë dhe pasi kanë kaluar shumë peripeci, ata shprehen këmbëngulës se nuk do …

Më shumë

Rriten çmimet në Berat

https://youtu.be/7WSxbmiIu1M

Ndërsa krishtlindjet kanë kaluar dhe viti i ri po troket në derë, në qytetin e Beratit zbukurimet nuk mund të thuhet se të ngjallin tërësisht ndjenjën e festës. Bashkia duket se është treguar e kursyer për të zbukuruar ambientet e qytetit, një nga më të rëndësishmit në paketat turistike. Më …

Më shumë