KRYEFAQJA » 2017 (Faqe 28)

Arkiva Vjetore: 2017

Kreu i OSBE-së Borchardt, në “Përballë”: Shqiptarët të ndryshojnë mentalitetin e së shkuarës!

Kreu i OSBE-së Borchardt, në "Përballë": Shqiptarët të ndryshojnë mentalitetin e së shkuarës!

Mirëmbrëma! Marrëdhënia jonë me ambasadorët është një marrëdhënie dashuri-urrejtjeje. Në vitin 1913, 105 vjet më parë, një konferencë ambasadorësh krijoi Shqipërinë. Ne i hoqëm të drejtën e krijuesit dhe thamë “e bëmë vetë Shqipërinë”, gjashtë muaj më parë, me ngritjen e flamurit në Vlorë. Në historinë moderne, përmbysja ndodhi dhe …

Më shumë

Rama -Zaev, marrëdhëniet Shqipëri – Maqedoni në një stad të ri dhe moment historik

Rama -Zaev, marrëdhëniet Shqipëri - Maqedoni në një stad të ri dhe moment historik

Shqipëria dhe Maqedonia zhvilluan të premten një mbledhje të përbashkët mes dy qeverive, e cila vlerësohet si një stad i ri dhe moment historik në bashkëpunimin mes dy vendeve fqinje ballkanike. Kryeministri shqiptar Rama u shpreh se takimi synon të ngrejë marrëdhëniet në një stad të ri cilësor, ndërsa kryeministri …

Më shumë