KRYEFAQJA » 2017 (Faqe 21)

Arkiva Vjetore: 2017

Aksioni opozitar, Basha: Vendimet e opozitës do të jenë në përputhje me interesin më të mirë të shqiptarëve

Aksioni opozitar, Basha: Vendimet e opozitës do të jenë në përputhje me interesin më të mirë të shqiptarëve

Opozita e djathtë shqiptare nuk ka asnjë dyshim se përballja me atë që e konsideron narkoshtet, janë protestat qytetare. Kreu i PD Lulzim Basha, partia që udhëheq për momentin koalicionin opozitar ështe i drejtëpërdrejt kur thotë se nuk do të ketë ankimim në Gjykatën Kushtetuese të vendimit të kuvendit për …

Më shumë

Auditi për rrugën “Tiranë-Elbasan”, 53.9 mln $ dëm

Taksat e rrugëve në Ballkan

Rreth 54 milionë dollarë është vlera e dëmit ekonomik të gjetur në projektin e rrugës Tiranë-Elbasan, në raportin përfundimtar të auditit që ministria e infrastruktures nisi në muajin tetor pranë Autoritetit Rrugor Shqiptar mbi rregullshmërinë e ndjekjes dhe zbatimit të kontratave për ndërtimin e aksit rrugor që lidh Tiranën me …

Më shumë

Raporti për punonjësit e medias të vrarë gjatë 2017-ës

Raporti për punonjësit e medias të vrarë gjatë 2017-ës

Të paktën 65 punonjës së medias janë vrarë gjatë vitit 2017. Sipas Organizatës Reporterë pa kufi, mes viktimave, 50 ishin gazetarë profesionistë, shtatë qytetarë që raportonin dhe tetë punonjës të tjerë të medias. Pesë vendet më të rrezikshme për gazetarët ishin Siria, Meksika, Afganistani, Iraku dhe Filipinet. Nga ata që …

Më shumë