KRYEFAQJA » 2017 » Dhjetor (Faqe 55)

Arkiva Mujore: Dhjetor 2017

Rama: Duket se përmbytjet do të jenë pjesë e jetës sonë të përvitshme

Rama: Duket se përmbytjet do të jenë pjesë e jetës sonë të përvitshme

Fatkeqësitë natyrore duket se do të jenë bashkëudhëtarët e shqiptarëve, ndaj dhe ata duhet të mësohen ti parandalojnë dhe ti përballojë ato. Në thelb duket se ky ishte paralajmërimi i kryeministrit Rama në mbledhjen e radhës të Komitetit të Koordinimit dhe Menaxhimit të Emergjencave Civile të shtunën pas dite. “Këto …

Më shumë

Hartohen bilancet e para të dëmeve nga përmbytjet

Përmbytjet në Fier, Subashi premton verifikimin e dëmeve dhe kthimin në normalitet

Pas 48 orësh shirash dhe përmbytjesh në të gjithë vendin, Komiteti i Emergjencave Civile po bën bilancin e kësaj fatkeqësie. Sipas Sandër Lleshi, këshilltarit kryeministror për sigurinë kombëtare, në të gjithë vendin janë evakuuar 507 familje, janë shpëtuar 1594 persona, ndërsa janë përmbytur 3193 banesa dhe 40 biznese. Sipërfaqja e …

Më shumë