KRYEFAQJA » 2017 » Nëntor (Faqe 54)

Arkiva Mujore: Nëntor 2017

Ndërhyrja ruse në zgjedhjet në SHBA, dëshmojnë Facebook, Twitter dhe Google

Ndërhyrja ruse në zgjedhjet në SHBA, dëshmojnë Facebook, Twitter dhe Google

Ligjvënësit amerikanë pa gjurmojnë thellë në aktivitetet e mediave më të mëdha sociale në botë dhe në kompanitë në internet, për shkak të shqetësimeve në rritje, se ato mund të kenë luajtur rol të rëndësishëm në përpjekjet e Rusisë për ndërhyrje në zgjedhjet presidenciale amerikane në vitin 2016. Ekzekutivët më …

Më shumë

Qyteti im – LUSHNJA

Qyteti im - Lushnja

Ndërsa kilometrat e parë mbeten pas, vështrimi të humb diku në një jeshile të ëmbël, që ka përmbytur fushën deri tej në horizont. Pas saj, shtrihet sërisht një fushë, ku hire gjelbëroshe i kanë qëndisur shtatin. Eshtë Myzeqeja, e mbushur gjithë dritë natyrore. Pikërisht këtu, mu në lindje të Myzeqesë, buzë …

Më shumë

Sulmi në Nju Jork, Trampi urdhëron “verifikim ekstrem” të emigrantëve

Sulmi në Nju Jork, Trampi urdhëron “verifikim ekstrem” të emigrantëve

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka urdhëruar “verifikim ekstrem” të emigrantëve, pasi policia e ka arrestuar një shtetas nga Uzbekistani, si të dyshuar për atë që ajo e vlerëson si “sulm terrorist”, nga i cili dje u vranë tetë vetë në Qytetin Nju Jork. “Sapo e kam urdhëruar Departamentin e Sigurisë për …

Më shumë