KRYEFAQJA » 2017 » Nëntor (Faqe 51)

Arkiva Mujore: Nëntor 2017

Meta-Bajraktar, bashkëpunim në në kuadrin e NATO-s dhe luftës kundër terrorizmit ndërkombëtar

Meta-Bajraktar, bashkëpunim në në kuadrin e NATO-s dhe luftës kundër terrorizmit ndërkombëtar

Presidenti Ilir Meta priti sot në në selinë e prsidencës ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shqipëri Hidayet Bayraktar. Gjatë takimi u vlerësuan marrëdhëniet tradicionale dhe të partneritetit të shkëlqyer mes dy vendeve. Zoti Meta dhe zoti Bayraktar shprehën vullnetin për t’i forcuar më tej në të ardhmen këto marrëdhënie, …

Më shumë