KRYEFAQJA » 2017 » Nëntor (Faqe 20)

Arkiva Mujore: Nëntor 2017

Meta pritet nga Ivanov: E vetmja mënyrë për të përballuar sfidat e globalizmit është bashkëpunimi

Meta pritet nga Ivanov: "E vetmja mënyrë për të përballuar sfidat e globalizmit është bashkëpunimin i ngushtë në nivel dypalësh dhe atë rajonal"

Presidenti shqiptar Ilir Meta, është pritur të hënën me të gjitha nderet në Shkup nga homologu i tij, presidenti maqedonas Gjorge Ivanov, duke shënuar fillimin e një vizite dy ditore në Maqedoni. Pas interpretimit të himneve të të dy shteteve dhe nderimeve ushtarake të rastit, të dy Presidentët zhvilluan një …

Më shumë

INFOCIP vëren: Konsultimet publike drejtohen nga kryebashkiakët, jo Këshillat Bashkiakë

INFOCIP vëren: Konsultimet publike drejtohen nga kryebashkiakët, jo Këshillat Bashkiakë

2 vjet pas miratimit të ligjit për vetqeverisjen vendore, Qendra për Çështje të Informimit Publik ka prezantuar disa gjetje lidhur me zbatimin e tij në 3 bashki të vendit, atë të Tiranës, Kamzës dhe Vorës. Drejtori I INFOchip, Gerta Shella tha se funksioni i këshillave bashkiakë sa i përket konsultimeve …

Më shumë