KRYEFAQJA » 2017 » Tetor (Faqe 9)

Arkiva Mujore: Tetor 2017

Budapest, Ruçi mes krerëve të parlamenteve të Ballkanit Perëndimor

Kreu i parlamentit Ruçi në Forumin e 10-të Parlamentar për Inteligjencën dhe Sigurinë në Uashington

Krerët e parlamenteve të vendeve të Ballkanit Perëndimor janë mbledhur në Budapest në Konferencën e tyre të Tetë. Në të po merr pjesë dhe kreu i parlamentit shqiptar Gramoz Ruçi.Në konferencë do të diskutohet përmes formatit të ligjvënësve mbi çështje të integrimit europian, rezultate dhe aspirata. Ne kuadër të kësaj …

Më shumë

Riatdhesohen 31 shqiptarë, MB thirrje: Mos shkelni rregullat e qëndrimit në Shengen!

Riatdhesohen 31 shqiptarë, MB thirrje: Mos shkelni rregullat e qëndrimit në Shengen!

Ministria e Brendshme ka njoftuar ditët e fundit janë riatdhesuar 31 shtetas shqiptarë të cilët kishin shkelur rregullat e qëndrimit në zonën Shengen, përkatësisht në Francë dhe Belgjikë. FRONTEX në bashkëpunim me Policinë e Shtetit, atë franceze dhe belge kanë organizuar fluturimin e këtyre shtetasve me avion nga këto shtete në …

Më shumë

Meta – Čomić: Të forcohet më tej mirëkuptimi dhe bashkëpunimi rajonal

Meta - Čomić: Të forcohet më tej mirëkuptimit dhe bashkëpunimit rajonal

Presidenti i Republikës,  Ilir Meta priti sot në një takim të veçantë Nënkryetaren e Asamblesë Kombëtare të Republikës së Serbisë, zonjën Gordana Čomić. Si aktiviste e “Rrjetit Politik të Grave” zonja Čomić po zhvillon një vizitë pune dyditore në Shqipëri, për të marrë pjesë në Forumin me temë: “Shqipëria dhe …

Më shumë

Meta: “Ekzekutimi i vendimeve gjyqësore në Shqipëri, është ende larg standardeve europiane”

Meta: "Ekzekutimi i vendimeve gjyqësore në Shqipëri, është ende larg standardeve europiane"

“Një drejtësi funksionale është ajo ku vendimi i gjykatës ekzekutohet dhe nuk diskutohet!” tha presidenti shqiptar Ilir Meta gjatë konferencës ndërkombëtare me temë “Ekzekutimi i Vendimeve të Gjyqësorit – Garanci për një ekonomi efikase”, të organizuar në Tiranë nga Dhoma Kombëtare Franceze e Përmbarueseve. “Është detyrë primare e organizmave shtetërore …

Më shumë