KRYEFAQJA » 2017 » Tetor (Faqe 50)

Arkiva Mujore: Tetor 2017

Panairi i 11 i trashëgimisë kulturore dhe artizanatit në Gjirokastër

Panairi i 11 i trashëgimisë kulturore dhe artizanatit në Gjirokastër

Panairi i 11 i trashëgimisë kulturore dhe artizanatit i çelur në qytetin e Gjirokastrës ka përfshirë rreth 40 mjeshtra të punimeve të traditës nga mbare vendi. Ata kanë ekspozuar prodhimet karakteristike në Pazarin e gurtë duke risjellë edhe një herë në vëmendje traditën e punimeve në gur të skalitur, drugdhendje, …

Më shumë