KRYEFAQJA » 2017 » Tetor (Faqe 28)

Arkiva Mujore: Tetor 2017

Thesaret e AQSH në Muzeun Historik Kombëtar

Thesaret e AQSH në Muzeun Historik Kombëtar

Arkivi Qendror Shtetror dhe Muzeu Historik Kombëtar po e intensifikojnë bashkëpunimin. Një marrëveshje e nënshkruar së fundi parashikon që në muze të ekspozohen dokumente origjinale, apo objekteve muzeale, pjesë e pasurisë së Arkivit Qëndror Shtetëror. Ekspozimi do të bëhet bazuar në një kalendar të mirëpërcaktuar për vitin 2018-të në Muzeun …

Më shumë

Xhafaj për dosjen Habilaj: Do të pres hetimet e drejtësisë

xhafaj, Xhafaj pë dosjen Habilaj, Do të pres hetimet, e drejtësisë

Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj, tha se është në pritje të vendimeve të drejtësisë, një ditë pas publikimit të një dosjeje të drejtësisë italiane, ku sipas përgjimeve disa trafikantë shqiptarë kanë përmendur emrin e ish ministrit të brendshëm Sajmir Tahiri. “Është iniciuar dhe vazhdohet nga drejtësia italiane. Nuk besoj se …

Më shumë