KRYEFAQJA » 2017 » Shtator (Faqe 8)

Arkiva Mujore: Shtator 2017

Rama: Viti i Skënderbeut, yll orientues i rrugës sonë të përbashkët

Rama: Viti i Skënderbeut, yll orientues i rrugës sonë të përbashkët

Për Shqipërinë dhe Kosovën, viti 2018, Viti Mbarëkombëtar në përkujtim të heroi kombëtar të shqiptarëve Gjergj Kastrioti – Skënderbeut, do të shërbejë si “yll orientues të rrugës sonë të përbashkët krah për krah njëri-tjetrit në funksion të një të ardhmeje më të mirë për të gjithë shqiptarët”. Deklarata është bërë …

Më shumë