KRYEFAQJA » 2017 » Shtator (Faqe 7)

Arkiva Mujore: Shtator 2017

Manastirliu: Struktura e re nuk cënon funksionet dhe cilësinë

Manastirliu: Synohet rritja e sigurisë dhe cilësisë së barnave

Shërbimet social shtetëror, përcaktimi klinik paftësisë, dhuna gjinore në familje, azilet dhe shtëpitë e fëmijëve , apo dhe kriteret e përfitimit të skemës së ndihmës ekonomike do të jenë të gjitha në varësi të ministrisë së shëndetësisë dhe mbrojtjes sociale. Organizimin e ri minitsrja e shëndetësisë Ogerta Manastirliu e ka …

Më shumë

E- Albania edhe për patentat

E- Albania edhe për patentat

Duke filluar nga muaji tetor, qytetarët do të mund të përfitojnë online dy shërbime. Ato janë leja e drejtimit të mjetit, përkatësisht rifitimi i patentës dhe konfirmimi për gjendjen aktive të mjetit. Ministri i infrastrukturës dhe energjisë Damian Gjiknuri zbuloi detajet e vendimit të fundit të qeverisë. “Për të gjithë ata …

Më shumë

Pretenca për Kastriot Ismailajn

Pretenca, krim, për Kastriot Ismailajn

Prokuroria e Krimeve të Rënda kërkon 15 vite burg për Kastriot Ismailaj. Në mbyllje të shqyrtimit gjyqësor, akuza ka kërkuar deklarimin fajtor të të pandehurit për akuzat e “mashtrimit dhe pastrim parash”. Sipas akuzës, e gjithë shuma e parave e sekustruar në emër të shoqërisë së Ismailajt, do të kalojë …

Më shumë

Parlament, maxhoranca hedh poshtë kërkesën e opozitës lidhur me një referendum mbi ligjin e mbetjeve

Parlament, maxhoranca hedh poshtë kërkesën e opozitës lidhur me një referendum mbi ligjin e mbetjeve

Në parlamentin shqiptar, konferenca e kryetarëve ka hedhur poshtë kërkesën e demokratëve për një referendum lidhur me ligjin për menaxhimin e integruar të mbetjeve. Kreu i grupit parlamentar të PD-së, Edmond Spaho, ka bërë të ditur se është refuzuar kërkesa për zhvillimin e një referendumi ndërsa sqaroi se është diskutuar …

Më shumë