KRYEFAQJA » 2017 » Shtator (Faqe 48)

Arkiva Mujore: Shtator 2017

ADISA, fluks shërbimesh në verë

ADISA

Gjatë periudhës së verës qendra e shërbimeve publike të integruara ADISA në Gjirokastër ka ofruar shërbime si për banorët ashtu edhe emigrantëtë të cilët pushimet në vendlindje i shfrytëzuan për plotësimin e dokumentave të ndryshme. Sipas statistikave të publikuara nga stafi i ADISA vetëm gjatë muajit gusht kanë marrë shërbimet …

Më shumë

Rama në “Global Positive Forum”: Ekonomitë e dijes, janë ekonomitë e të ardhmes

Rama në "Global Positive Forum": Ekonomitë e dijes, janë ekonomitë e të ardhmes

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar angazhimin e për tu pëballur me sfidat qe ka Shqipëria që shqiptarët të bëjnë një jetë sa më të mirë. Zoti Rama ishte të premten pas dite në “Global Positive Forum”, organizuar në Paris nën kujdesin e Presidentit francez Emanuel Macron. Tema e diskutimit ishte …

Më shumë

Kurban Bajrami, Bashkia e Tiranës shtron dreka për familjet në nevojë dhe fëmijët endacakë

Kurban Bajrami, Bashkia e Tiranës shtron dreka për familjet në nevojë dhe fëmijët endacakë

Ndërsa politikanët kanë uruar dhe kanë bërë thirrje për paqe, ndihmë dhe solidaritet me rastin e Kurban Bajramit, Bashkia e Tiranës ka zbritur në terren. Ajo shtroi dreka të veçanta për familjet në nevojë në qendrat e saj sociale në të gjithë kryeqytetin, si dhe për dhjetëra fëmijë endcakë. Kreu …

Më shumë