KRYEFAQJA » 2017 » Shtator (Faqe 31)

Arkiva Mujore: Shtator 2017

May takohet me Tilerson për Iranin

Në një takim të shkurtër me sekretarin amerikan të shtetit, Reks Tilerson, Kryeministrja britanike Tereza Mej ka theksuar rëndësinë e marrëveshjes ndërkombëtare të arritur në vitin 2015 me Iranin në lidhje me frenimin e programit bërthamor të këtij vendi. Sekretari Tilerson po viziton Britaninë për të diskutuar përpjekjet që po …

Më shumë

Qeveria dhe ministrat mbledhje çdo muaj, në çdo qark

Kryeministri Edi Rama, nga mbledhja e grupit parlamentar të PSSH-së, njofton nënshkrimin e një marrëveshjeje mirëkuptimi mes Qeverisë-Grupit Parlamentar dhe Partisë Socialiste. Duke zbuluar disa prej pikave kryesore të kësaj marrëveshjeje, kryetari Rama tha se boshti i saj do të jetë zbatimi i marrëveshjes së 25 qershorit. Qeveria do të …

Më shumë

Kryeministri Rama dhuron gjak

Kryeministri, Rama, dhuron gjak

Kryeministri Edi Rama dhe stafi i kryeministrisë dhuruan gjak për femijët në nevojë. Për të 17 vit Kryeministri Edi Rama apeloi sot, edhe në mbledhjen e grupit parlamentar të Partisë Socialiste, për organizimin e një seance të dhurimit të gjakut nga deputetët, si akt sensibilizues për shpëtimin e jetës. Me …

Më shumë