KRYEFAQJA » 2017 » Shtator (Faqe 19)

Arkiva Mujore: Shtator 2017

Facebook: 3000 reklama do t’i dorëzohen Kongresit të SHBA-së

Zyrtarët e rrjetit social “Facebook” planifikojnë të dorëzojnë tek hetuesit e Kongresit të Shteteve të Bashkuara 3000 reklama që kanë lidhje me Rusinë, të cilat qarkulluan disa muaj para dhe pas zgjedhjeve në SHBA. Drejtori Ekzekutiv i “Facebook”, Mark Zuckerberg, ka thënë se mbështet hetimin nga Kongresi i SHBA-ve. Zuckerberk …

Më shumë

Kujdes nga “Ethja Çikungunjës”!

Kujdes nga "Ethja Çikungunjës"!

Janë 14 raste të infektuara nga ethja e virale e Çikungunjës në Romë, që kanë detyruar autoritet shëndetësore italiane të bllokojnë përkohësisht dhurmin vullnetar të gjakut. Ngjarja ka vënë në lëvizje dhe specialistët e Instituti Shëndetit Publik në Tiranë. Sipas shefes së kontrollit të sëmundjeve infektive Silva Bino, sëmundja që …

Më shumë

Operacion policor sot në Elbasan

Policia është e bindur se personat e përfshirë në incidentin ku u godit automjeti i nëndrejtorit të policisë së Elbasanit fshihen në këtë qytet. Reparti RENEA, Ndërhyrja e Shpejtë, Shqiponjat dhe Forcat Operacionale ndodhen në qytetin e Elbasanit, në një operacion në shkallë të gjerë kundër aktiviteteve të paligjshme, mjeteve …

Më shumë