KRYEFAQJA » 2017 » Gusht (Faqe 5)

Arkiva Mujore: Gusht 2017

Çmimi Special i Librit Kinez, gazetari dhe përkthyesi shqiptar Iljaz Spahiu mes fituesve nga e gjithë bota

Çmimi Special i Librit Kinez, gazetari dhe përkthyesi shqiptar Iljaz Spahiu mes 12 fituesve nga e gjithë bota

Më 22 Gusht në Sallën e Madhe të Popullit në Pekin, u zhvillua Ceremonia e dhënies së Çmimeve të Edicionit të 11-të të Çmimit Special të Librit Kinez. Gazetari dhe përkthyesi shqiptar Iljaz Spahiu ishte mes të përzgjedhurve nga 200 kandidatura të paraqitura nga e gjithë bota. Motivacioni i përzgjedhur …

Më shumë