KRYEFAQJA » 2017 » Gusht (Faqe 45)

Arkiva Mujore: Gusht 2017

Pence në Podgoricë: “SHBA do të përkrahin dhe do të mbështesin çdo vend që do të hyjë në NATO apo në BE”

Pence në Podgoricë: "SHBA do të përkrahin dhe do të mbështesin çdo vend që do të hyjë në NATO apo në BE"

“SHBA do të përkrahin dhe do të mbështesin çdo vend që do të hyjë në NATO apo në BE”. Deklarata është bërë nga zëvendëspresidenti amerikan Mike Pence, i cili po merr pjesë në Samitin e Kartës së Adriatikut që po zhvillon punimet në Pogdoricë të Malit të Zi. “Ballkani Perëndimor …

Më shumë

Pence mbështet qëndrimet e Malit të Zi ndaj politikës ruse

DASH: Koreano veriorët u tërhoqën nga takimi me Pensin

Zëvendësvpresidenti amerikan Mike Pence ka bërë deklarata të forta për qëndrimet e Malit të Zi ndaj politikës ruse dhe integrimin e Ballkanit Perëndimor në strukturat euroatlantike. Në një deklarim për mediat pas takimit me kryeministrin e Malit te Zi, zoti Pence ka përgëzuar qëndrimet e këtij vendi. “Guximi juaj veçanërisht …

Më shumë

Nesër në prag të konstituimit të parlamentit të Kosovës

Një ditë para mbledhjes konstituive të Parlamentit të Kosovës ende ka mjaft paqartësi, se a do të arrijë koalicioni “PAN” fitues i zgjedhjeve të 11 qershorit të sigurojë numrat për të zgjedhur kryetarin e ri të Kuvendit. Sipas Kushtetutës kryeparlamentari propozohet nga subjekti politik që fiton zgjedhjet. Partia Demokratike që …

Më shumë

Gati zona e parë e teknologjisë dhe zhvillimit ekonomik

Agjencia e Prokurimeve ka shpallur fituesin e konçensionit të Spitallës, pas ankimimit që u bë në muajin maj të këtij viti. Fitues është bashkimi i përkohshëm i tre kompanive shqiptare. Sipas njoftimi zyrtar, kompanitë shqiptare fitojnë të drejtën për “Ndërtimin, zhvillimin, mirëmbajtjen dhe operimin e Zonës së Teknologjisë dhe Zhvillimit …

Më shumë