KRYEFAQJA » 2017 » Gusht (Faqe 10)

Arkiva Mujore: Gusht 2017

Tatimet: Bizneset mund të paguajnë detyrimet e prapambetura me këste

DPT kontrolle për pagat në sektorin privat

Të gjithë tatimpaguesit mund të lidhin marrëveshje për të paguar me këste detyrimet e prapambetura pranë institucionit të tatimeve. Në një njoftim Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton se cilat janë kushtet, detyrimet për të cilat lidhet marrëveshja me këste dhe afati i zgjatjes së kësaj marrëveshje. Sipas këtij njoftimi …

Më shumë

Integrimi rajonal në ekonomi dhe tregëti, Rama fton në Durrës kryeministrat e Ballkanit Perëndimor

Integrimi rajonal në ekonomi dhe tregëti, Rama fton në Durrës kryeministrat e Ballkanit Perëndimor

Kryeministri shqiptar Edi Rama ka ftuar të shtunën në një takim informal në Durrës kryeministrat e Ballkanit Perëndimor për të diskutuar thellimin e integrimit rajonal sidomos në ekonomi dhe tregti. Pjesmarrjen në takim e kanë konfirmuar kryeministrja e Serbisë Ana Brnabiç, kryeministri i Kosovës Isa Mustafa, kryetari i Këshillit të …

Më shumë