KRYEFAQJA » 2017 » Korrik (Faqe 46)

Arkiva Mujore: Korrik 2017

Intervistë e Presidentit Nishani dhënë për emisionin “Përballë” të gazetarit Lutfi Dervishi, në Televizionin Publik Shqiptar

nishani ne perballe

Lutfi Dervishi: Mirëbrëma! Sipas Kushtetutës së Shqipërisë vetëm ai apo ajo që ka lindur në Shqipëri, që ka mbushur 40 vjeç dhe që 10 vitet e fundit jetojnë në këtë vend kanë të drejtë të kryejnë një detyrë. Për të kryer këtë deyrë mund të ketë dhjetëra e mijëra aplikantë, …

Më shumë