KRYEFAQJA » 2017 » Korrik (Faqe 29)

Arkiva Mujore: Korrik 2017

Edi Rama në “Wall Street Journal”: Tregtia e lirë është hapi tjetër për Ballkanin

Ndërsa analizon zhvillimet në Shqipëri dhe në Ballkanin Perëndimor, që penguar edhe komunikimin mes vendeve, si dhe rrugëtimin europian të tyre, duke theksuar se burimi i këtyre zhvillimeve është ecuria e ulët ekonomike, në editorialin e tij publikuar në Wall Street Journal, kryeministri Edi Rama shprehet se krijimi i zonës …

Më shumë

Vaqarr-Rama: Koalicion me qytetarët për bashkëqeverisje, për Shqipërinë që duam

Kryeministri është ndalur sëbashku me ekipin e tij në Vaqarr për dëgjesën publike të rradhës. Duke ritheksuar vizionin e qeverisë së re për katër vitet e ardhshme Rama ka vlerësuar se bashkëqeverisja do të jetë pikërisht me dhe për qytetarët: “Jemi angazhuar në një proçes të dëgjesave në të gjithë …

Më shumë

Gjykata shpall dënimin me 129 vite burg për 9 anëtarët e grupit “Xibraka”

Procesi "Xibraka", më 15 nëntor pritet të mësohet fati i të pandehurve

Ka përfunduar shqyrtimi gjyqësor në Gjykatën e Krimeve të Rënda për grupin e kokainës të quajtur “Xibraka”. Të pandehurit kanë kërkuar gjykim të shkurtuar, kërkesë e cila është refuzuar fillimisht nga Gjykata. Që prej orës 11:00, trupi gjykues u tërhoq për të marrë një vendim. Pas 5 orësh ata janë …

Më shumë

Situata e zjarreve në vend

Në 8 qarqe të vendit vijon të jetë prezent rreziku nga vatrat e zjarreve të shkaktuara nga temperaturat e larta si dhe në raste të vecanta, nga persona të pa identifikuar. Gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar plot 12 vatra zjarri në qarqete Dibrës Gjirokastrës, Shkodrës , Elbasanit, Korcës …

Më shumë