KRYEFAQJA » 2017 » Qershor (Faqe 40)

Arkiva Mujore: Qershor 2017

Përzgjidhen anëtarët e kolegjit të apelimit për Vetting-un

reforma-drejtesi, Përzgjidhen anëtarët, anetaret e kolegjit të apelimit, për Vettingun

Komisioni Ad-Hoc i Vetting-ut ka përzgjedhur anëtarët e kolegjit të posaçëm të apelimit si dhe anëtarin e shtatë shoqërues. Ata janë përzgjedhur me votim elektronik, proces gjatë të cilit kanë qenë të pranishëm edhe ambasadorët Donald Lu dhe Romana Vlahutin. Anëtarë janë përzgjedhur Ardian Hajdari, Natasha Mulaj, Sokol Como, Ina …

Më shumë

“Ansa” dhe “Rough Guides” për turizmin në Shqipëri

Ansa, shprehen, Rough Guides, për turizmin, në Shqipëri

Shqipëria synon të bëhet gjysma turistike e italianëve. Pas dekadash izolim vendi i vogël i Ballkanit i vendosur nga siti “Rough Guides” mes dhjetë destinacioneve kryesore në 2016, tërheq interesin e operatorëve turistikë italianë. Për herë të parë në katalogët verorë të grupit Alpitour në Itali, figurojnë plazhe si  Vlora …

Më shumë

Macron: Franca dhe Britania e Madhe plan konkret për riforcimin e luftës antiterroriste

Presidenti francez, Emmanuel Macron njoftoi se Franca dhe Britania e Madhe kishin vendosur të ndërmerrnin një plan veprimi shumë konkret për riforcimin e luftës antiterroriste. Kryeministria britanike, Theresa May u takua me Macron në Paris.“Ne kemi vendosur qe së bashku të shkojmë më larg duke punuar që prej disa ditësh …

Më shumë