KRYEFAQJA » 2017 » Qershor (Faqe 32)

Arkiva Mujore: Qershor 2017

Meta: Me deklaratat për policinë Rama synon të cënojë zgjedhjet!

Meta: Nuk do të amnistoj dhunën në familje!

Kryetari i Kuvendit dhe presidenti i zgjedhur Ilir Meta, i cilësoi qëndrime në kundërshtim me ligjin deklaratat e kryeministrit Rama për përfshirjen e punonjësve të policisë në fushatë zgjedhore. Duke folur të shtnën ndërsa parlamenti ishte mbledhur në një seancë të jashtëzakonshme lidhur me reformën në drejtësi, zoti Meta kujtoi …

Më shumë