KRYEFAQJA » 2017 » Qershor (Faqe 30)

Arkiva Mujore: Qershor 2017

Polemikat për hipotekat, Ministri i Drejtësisë nis hetimin administrativ

Ish ministri i PD: Prokuroria duhet ti fusë hetimet e "Çështjes Xhafa" në drejtimin e duhur!

Ndërsa krerë të PS dhe LSI po polemizojnë lidhur me përgjegjësinë në vonesat për marrjen e çertifikatave të pronësisë të disa banorëve në Vorë, Ministri i Drejtësisë Gazmend Bardhi, i cili ka urdhëruar nisjen e një hetimi administrativ. Në një deklarim të tij zoti Bardhi “…siguron të gjithë banorët e …

Më shumë