KRYEFAQJA » 2017 » Qershor (Faqe 22)

Arkiva Mujore: Qershor 2017

Avokati i Popullit, Ballanca: Do të vazhdoj përpjekjet që ky institucion, të jetë i fortë dhe i pavarur!

Avokati i Popullit, Ballanca: Do të vazhdoj përpjekjet që ky institucion, të jetë i fortë dhe i pavarur!

Pak ditë pas zgjedhjes në parlament, Avokatja e Popullit Erinda Ballanca ka nisur zyrtarisht detyrën. Paraardhësi i saj Igli Totozani kishte organizuar një cermoni mirëseardhjeje dhe dorëzimi detyre, e rrallë kjo për institucionet shqiptare në momentet e ndryshimit të drejtuesve. Pas prezantimin me stafin e institucionit, zoti Totozani i kaloi …

Më shumë

Shullani: 700 zgjedhës të ngujuar rrezikojnë të mos votojnë

Shullani, 700 zgjedhës, të ngujuar, rrezikojnë, të mos votojnë

Gjakmarrja është një plagë që vazhdon të jetë e hapur në shoqërinë tonë. Nikollë Shullani, Kryetar i “ Misionarëve të Pajtimit të Gjaqeve “ shprehet rreth fenomenit të votimit të personave të ngujuar: “Në rajonin verior, janë rreth 700 votues me probleme gjakmarrjeje.” Pragun e shtëpisë, të ngujuarit nga gjakmarrja …

Më shumë